Wanden

Wonderboard

 

 Site logo

Sentho is:

Leverancier en uitvoerder van hygiënische afbouwsystemen voor wand-, plafondsystemen.

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte en/of isolerende wand-, plafondsystemen.file:/

 

Hygiënisch HACCP wanden

Wonderboard® is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. Sentho speelt met Wonderboard® in op ontwikkelingen in industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen. Wonderboard® wand- en plafondbekleding voldoet aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Doordat de Wonderboard HACCP wanden vuilafstotend, slagvast, schimmel en bacterie werend zijn, is het goed toepasbaar in uiteenlopende industrieën. Het totale Wonderboard programma wordt door ons aangeboden waardoor voor iedere situatie de perfecte oplossing geboden kan worden. Wonderboard HACCP wanden absorberen niet en zijn volledig ondoordringbaar, het is gemakkelijk te reinigen en de meest hygiënische oplossing die op de markt te verkrijgen is.

Wonderboard kan gebruikt worden door direct te verlijmen op oude traditionele tegelwanden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Wonderboard sandwichpanelen. Wonderboard sandwichpanelen worden gebruikt in situaties waar de wand bijvoorbeeld voorzien is van een coating waardoor directe verlijming niet mogelijk is. Of wanneer er aan een bepaalde isolatiewaarde voldaan moet worden.

Kunststof haccp plafond

De Wonderboard vlakke kunststof panelen passen perfect en sluiten naadloos op elkaar aan. Ze worden aan het plafond bevestigd met behulp van een frame, dat tegen het bestaande oude plafond wordt gemonteerd. Een Wonderboard kunststof plafond is antistatisch, vuil afstotend en zeer makkelijk te reinigen. Hierdoor voldoen de kunststof panelen aan de HACCP-richtlijnen en aan alle hoge eisen vanuit de Voedsel en Waren Autoriteit.

FRP kunststof plafond tegel

Wonderboard FRP plafondtegels worden toegepast in bestaande systeemplafonds. Oude plafondtegels die vuil en vocht aantrekken worden vervangen door Wonderboard FRP plafond tegels. Ook is het mogelijk om de plafondtegel te voorzien van isolatie. De Wonderboard FRP plafond tegel is vanaf 1000 m2 te bestellen in diverse kleuren en brandklassen.

Sandwichpanelen kunststof haccp plafond

Wonderboard sandwichpanelen worden toegepast in situaties waar de plafonds vaak gereinigd en afgespoten moeten worden. Het is mogelijk de sandwichpanelen direct tegen het oude plafond te monteren. Ook is het mogelijk, indien er veel leidingen op het oude plafond aanwezig zijn, om een regelwerk aan te brengen waardoor alle oneffenheden worden weggewerkt en er een strakke nieuwe situatie word gecreëerd. Ideaal om moeilijk bereikbare plekken, waar het schoonmaken vaak erg lastig is, weg te werken.