Vloeren voor bakkerij

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Van hartelijk welkom bij Smit vloersystemen. Smit Vloersystemen heeft in samenwerking met de bakkers branche een vloer ontwikkeld welke bescherming biedt tegen voorkomende werkzaamheden die in een bakkerij plaatsvinden.

Eigenschappen bakkerij vloer.

Een bakkerij vloer weerstaat extreem hoge tempraturen waarmee de vloer kan worden belast.

Een bakkerij vloer is 100% vloeistofdicht en chemicaliën bestendig.

In bakkerijen speelt hygiëne een zeer belangrijke rol, onze vloeren zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften.

Waarom Smit vloersystemen.

Jarenlange ervaring in applicatie en uitvoering. Flexibel in uitvoering.

Wij denken mee in oplossingen. Correcte afspraken en deze ook nakomen.

Prijzen bakkerij vloeren.

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het oppervlakte, de staat van de ondervloer en bijvoorbeeld de mechanische voorbereiding. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen!.

 

bakkerijvloer/smitvloeren

Over Smit Vloersystemen.

Smit Vloersystemen B.V. is ruim 15 jaar actief in het ontwikkelen en plaatsen van bakkerij vloeren. Met een team van 25 specialisten hebben wij de nodige ervaring in huis om u de beste bakkerij vloer te leveren welke jarenlang aan uw verwachting zal voldoen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem, daarnaast werken wij vanuit diverse regio's in het gehele land.

 

Garantie bakkerij vloer

Door onze ervaring en die van onze klanten hebben wij zoveel vertrouwen in onze bakkerij vloeren dat wij een unieke garantie geven van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop,levering en uitvoeringsvoorwaarden.

Referenties bakkerij vloeren

Een aantal van onze referenties zijn: Bakkerij Het Stoepje, Maxima Vlaai, Bakkerij Walderveen, Bakkersland, Jurgens Biscuit fabriek, Braas Bakkerijen, Harrie Brot Bakery, Bakkerij de Rooij, Bakkerij Lubbers,Bakkerij Kessels,Bakkerij Zijderlaan,Bakkerij Mur, Banketbakkerij Jac Vegter, Bakkerij Berentsen, Bakkerij Visser.
Voor alle ruim 1500 referenties in Nederland en Belgie: www.smitbedrijfsvloeren.nl/uitgevoerde-projecten
.


bakkerijvloer/smitvloeren bakkerijvloer/smitvloeren bakkerijvloer/smitvloeren bakkerijvloer/smitvloeren