Vloeren voor horecakeukens

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Smit vloeren heeft veel ervaring in het plaatsen van vloeren in horecakeukens. Wij weten dat u als horeca ondernemer zich geen lange sluiting van uw bedrijf kunt permitteren. Wij proberen altijd een oplossing te bedenken die het beste bij uw situatie past.

horecakeukenvloer/smitvloerenEigenschappen.

Belangrijk bij een nieuwe bedrijfskeuken vloer is dat deze voldoet aan hygiëne voorschriften zoals HACCP, Halal, AgBB en aan Arbo technische voorschriften.

De vloer is 100% vloeistofdicht en is bestendig tegen alle voorkomende chemicaliën die in een horeca keuken gebruikt worden.

De vloer is 100% naadloos mede daardoor zeer gemakkelijk te reinigen.

Afwerking

De horeca keukenvloer is in vele kleuren leverbaar en sluit aan bij de rest het interieur.
Voor gratis kleurstalen klik hier.

Het plaatsen van de vloer kan in 1 werkdag, afhankelijk van het gekozen vloersysteem. Bij snelle vloeren kunnen we de keukenvloer ook tussen uw sluitingstijden plaatsen bijvoorbeeld tussen 23.00 in de avond en 10.00 in de morgen klaar en direct volledig belastbaar.  

Prijzen

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het oppervlakte, de staat van de ondervloer en bijvoorbeeld de mechanische voorbereiding. Voor een vrijblijvende offerte of afspraak op locatie, vul het aanvraagformulier in op onze website!

Over Smit Vloersystemen.

Smit Vloersystemen B.V. is ruim 15 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van kunststofvloeren. Met ons team van 25 specialisten hebben wij de nodige ervaring in huis om u de beste vloer te leveren welke jarenlang aan uw verwachting zal voldoen en waarop u met plezier uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Het hoofdkantoor van Smit Vloersystemen is gevestigd in Doetinchem, daarnaast werken wij vanuit diverse regio's in het gehele land. 

Garantie keukenvloer

Wij hebben veel vertrouwen in onze vloeren, door onze ruime ervaring, kennis, leveranciers en klanten en geven daarom een unieke garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop,levering en uitvoeringsvoorwaarden.

Referenties keukenvloeren

Maitre Andre, Sotheby's, Huuskes maaltijden, SNS Bank, Fatima zorg, Rabobank, DAS Amsterdam, Transavia, Getronics, ROC Utrecht, Imperial Tabacco, Ziekenhuis Emmen, Centric, Paul Kruger, Nestle, Euronext NYSE, Tennet, MCB, Loishii, Foodservice, Starbucks, Burger King, Kenthucky Fried Chicken, Corades, Scheperziekenhuis, Ministerie van Defensie, De gouden Karper, Zorggroep Groningen.
Klik hier voor alle ruim 1500 referenties.

horecavloer/smitvloerenkeukenvloer/smitvloerenhaccpvloer/smitvloerenkeukenvloer/smitvloerenhaccpvloer/smitvloeren