Vloeren voor industrie

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Smit industrievloeren zijn speciaal ontwikkeld om langdurig bescherming te bieden tegen extreme en intensieve belasting door werktuigen en grondstoffen en beschermt uw personeel, producten en het milieu.

industrievloer/smitvloerenEigenschappen industrievloer

Industrievloeren zijn vloeistofdicht, chemicaliën en oliën bestendig, stoot en slijtvast en bieden weerstand tegen zeer intensieve belasting van bijvoorbeeld heftrucks en palletwagens.

De Smit industrievloer voldoet aan Arbo technische voorschriften en zijn HACCP en Halal gecertificeerd, een must waar hygiëne een belangrijke rol speelt.

Afwerking industrievloer

De industrievloer kan met een antislip toplaag worden voorzien. Het plaatsen van de vloer gebeurt in maximaal 1 tot 3 werkdagen.

De vloer is vrijwel op elke ondergrond toepasbaar en kan in vele gevallen over een bestaande vloer.

Prijzen gietvloer:

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters, de staat van de ondervloer en een eventuele mechanische voorbereiding. Voor een juiste prijsindicatie verzoeken wij u een offerte aan te vragen via het contactformulier.

Over Smit Vloersystemen.

Smit Vloersystemen B.V. is ruim 15 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van kunststofvloeren. Met ons team van 25 specialisten hebben wij de nodige ervaring in huis om u de beste vloer te leveren welke jarenlang aan uw verwachting zal voldoen en waarop u met plezier uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Het hoofdkantoor van Smit Vloersystemen is gevestigd in Doetinchem, daarnaast werken wij vanuit diverse regio's in het gehele land.

industrievloer/smitvloerenMeer informatie

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, brochure of onze nieuwste kleurenkaart kunt u aanvragen via het contactformulier. Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen dan bent u van harte welkom op de Expeditieweg 5 te Doetinchem. U kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier.

Referenties:

Een aantal van onze referenties zijn: Cater Pillar, Aviko, Papierfabriek VPK, Ministerie van Justitie, Nestle, Smit's Uien, Ibb Kondor, Keukenhof, Prodimex, Schiphol, De Combi, RIS Rubber, GL Plastics, Combi Ster Delft, Corades, Heycop Systems, Station Weesp.
Voor alle referenties: www.smitbedrijfsvloeren.nl/uitgevoerde-projecten.

 

industrievloeren/smitvloeren industrievloer/smitvloeren industrievloer/smitvloeren industrievloer/smitvloeren