Vloeren voor Sanitaire Ruimten

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Onze kunststof vloer is uitermate geschikt voor sanitaire ruimtes. De vloeren zijn hygiënisch, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Veelal wordt er ook gekozen voor onze sanitaire holplinten. Doordat deze plinten een "ronde hoek" hebben, kan hier geen vuil in gaan zitten!

Toepassingsgebieden

Wij plaatsen onze sanitairvloeren in toiletten, kleedkamers, douches, toiletwagen, sanitairunits, sportverenigingen, etc. 

Onze sanitaire afwerking is ideaal voor de kleutertoiletten. Doordat er vaak urine in de tegelvoegen trekt, ontstaat er stank in de kleutertoiletten. Na het plaatsen van onze gietvloer is dit verholpen!

 

Eigenschappen

  • Vloeistofdicht
  • Hygiënisch
  • Antislip
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Vele kleuren leverbaar
  • Eventueel sanitaire holplinten

 

Wij plaatsen onze gietvloer over uw bestaande tegels !

Ons vloersysteem is ca. 3mm dik, meestal kunnen wij over het bestaande tegelwerk heen plaatsen.

Prijzen van onze Santairvloeren

Om u een goede indicatie over kosten en de toepasbaarheid van onze vloeren te geven kunt u een contact verzoek in dienen via bovenstaand formulier. 

Garantie 

Wij hebben veel vertrouwen in onze vloeren, door onze ruime ervaring, kennis, leveranciers en klanten en geven daarom een unieke garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.

Waarom kiezen voor Smit Vloeren?

Wij hebben 20 jaar ervaring in ontwikkeling en applicatie van in sanitaire vloerafwerkingen. Snelle en professionele service. We hebben ruim 1500 referenties in Nederland en België.