Slagerij vloer

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Onze kunststof slagerijvloer is uitermate geschikt voor uw slagerij en bied velen voordelen ten opzichten van andere vloerafwerkingen. Een aantal eigenschappen van onze slagerij vloeren zijn; naadloos, slijtvast, snel te plaatsen en in vele kleuren leverbaar. Onze slagerijvloer is HACCP & Halal gekeurd.

slachterijvloer/smitvloeren.nlHet aanbrengen van uw winkelvloer

Na inspectie van uw ondervloer word de vloer vet en stof vrij gemaakt.
Vervolgens impregneren wij de vloer.

Indien nodig zullen wij bij grote oneffenheden uw ondervloer egaliseren waarna wij de volgende dag uw nieuwe vloer gaan aanbrengen.

De gemiddelde laagdikte van uw nieuwe winkelvloer bedraagt 2 tot 3 millimeter. 

Het onderhoud van uw vloer

Uw nieuwe vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Onze vloeren zijn ontwikkeld om vuil en de hechting van vuil te minimaliseren. Daarnaast eenvoudig te repareren bij beschadiging.

Waar kunt u Smit vloersystemen vinden:

Werken door heel Nederland en Belgie. Uitvoeringsvestigingen in de buurt van Breda, Utrecht, Eindhoven, Venlo, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam. Hoofdzetel Nederland; Doetinchem. Hoofdzetel Belgie; Bocholt

slagerijvloer/smitvloerenPrijzen en mogelijkheden van onze slagerij vloeren.

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het oppervlakte, de staat van de ondervloer en bijvoorbeeld de mechanische voorbereiding. Om u een goede indicatie over kosten en de toepasbaarheid van onze industriële vloeren te geven kunt u een contact verzoek in dienen via het contactformulier.

Wij hebben veel vertrouwen in onze vloeren, door onze ruime ervaring, kennis, leveranciers en klanten en geven daarom een unieke garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.

Bekijk hier onze ruim 1500 referenties in Nederland en België.