Werkplaatsvloer

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Onze kunststof werkplaatsvloer is uitermate geschikt voor uw werkplaats en bied velen voordelen ten opzichten van andere vloerafwerkingen. Een aantal eigenschappen van onze werkplaatsvloeren zijn; naadloos, slijtvast, trendy en in vele kleuren leverbaar.

 

werkplatsvloer/smitvloerenHet aanbrengen van uw werkplaatsvloer

Na inspectie van uw ondervloer word de vloer vet en stof vrij gemaakt. Vervolgens brengen wij de primer op de vloer aan. Bij grote oneffenheden in uw ondervloer, zullen wij deze egaliseren, waarna wij de uw nieuwe werkplaatsvloer gaan aanbrengen.

De gemiddelde laagdikte van deze vloer bedraagt 3-5 millimeter afhankelijk van het gekozen systeem. Als laatste zullen wij de toplaag aanbrengen. Deze is leverbaar in verschillende mate van antislip.

 

Prijs werkplaatsvloer:

De prijzen zijn afhankelijk van de ondervloer, mechanische voorbereiding en keuze van uw vloersysteem. Voor een vrijblijvende offerte vul het aanvraagformulier in op onze website. 
 
 

Garantie werkplaatsvloer:

Wij geven op onze kunststof werkplaatsvloeren een garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.

De garantie op uw werkplaatsvloer kan verlengd worden.

Voor al onze ruim 1500 referenties klik hier !