Garage vloeren

Smit Vloersystemen heeft een garagevloer ontwikkeld die bestand is tegen alle materialen vloeistoffen en werkzaamheden die op de garagevloer worden uitgevoerd. Onze garagevloer is langdurig bestand tegen weggelekte of gemorste brandstoffen, oliën, zuren of chemicaliën.

De Smit garagevloer is kras en stoot vast en is daarmee zeer slijtvast. Ook als het gaat om veiligheid van werknemers biedt onze vloer bescherming tegen bijvoorbeeld uitglijden omdat onze vloeren geheel in antislip uitgevoerd kunnen worden.

Eigenschappen garage vloer

slag en stootvast, naadloos en vloeistofdicht, chemicaliën bestendig. Biedt bescherming aan zware belasting. en is gemakkelijk te reinigen. De vloer is in vele kleuren leverbaar en binnen enkele dagen gereed.                                                               

garage/smitvloeren.nlWaarom Smit Vloersystemen?

20 jaar ervaring in ontwikkeling en applicatie van garage vloeren. Wij maken correcte afspraken en deze ook nakomen. Wij zijn flexibel in uitvoering en denken mee in oplossingen, daarnaast verlenen wij een snelle service.

 

Waar kunt u Smit Vloersystemen vinden: 

Werken door heel Nederland en Belgie. Met uitvoeringsvestigingen in de buurt van Breda, Utrecht, Eindhoven, Venlo, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam. 


 

Prijzen en mogelijkheden van onze garage vloeren: 

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het oppervlakte, de staat van de ondervloer en bijvoorbeeld de mechanische voorbereiding. Om u een goede indicatie over kosten en de toepasbaarheid van onze garage vloeren te geven kunt u een aanvraag indienen via het formulier.

  

Garantie garage vloer:

Wij geven op garage vloeren een garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.

Bekijk hier onze ruim 1500 referenties!

 

garagevloer/smitvloeren.nl garagevloer/smitvloeren garagevloer/smitvloeren.nl garagevloer/smitvloeren.nl