Parkeergaragevloer

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

De parkeerdek vloersystemen die wij plaatsen zijn zeer geschikt voor parkeergarages, zowel binnen als buiten. Alle parkeergarage vloer systemen zijn in hoge mate flexibel, scheur overbruggend en natuurlijk vloeistofdicht. Indien er waterdichting vereist is of er werking moet worden opgevangen kunnen wij een speciaal membraan plaatsen met KIWA keur.

parkeergarage/smitvloeren.nlWerkzaamheden parkeerdek vloer

Na inspectie van uw ondervloer word de vloer mechanisch voorbereid door stofarm kogelstralen of frezen. Hierna plaatsen wij een primer, eventueel een membraan, de parkeerdek gietvloer en twee toplagen. Het totale systeem is gemiddeld 5mm.

Waarom Smit vloersystemen

20 jaar ervaring in ontwikkeling en applicatie van parkeergarage vloeren. Wij maken correcte afspraken en deze ook nakomen. Wij zijn flexibel in uitvoering en denken mee in oplossingen, daarnaast verlenen wij een snelle service.

Waar kunt u Smit vloersystemen vinden:

Werken door heel Nederland en Belgie.  Met uitvoeringsvestigingen in de buurt van Breda, Utrecht, Eindhoven, Venlo, Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam. Hoofdzetel Nederland; Doetinchem.

Garantie parkeerdek vloer

Wij geven op onze parkeerdek vloersystemen een garantie van 5 jaar aflopend, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden.
De garantie op uw garagevloer kan verlengd worden tot 10 jaar.

Prijs parkeergarage vloer

De prijzen zijn afhankelijk van de ondervloer, mechanische voorbereiding en keuze van het vloersysteem. Vraag een prijs aan via het aanvraagformulier.

Referenties

Cater Pillar, Aviko, Papierfabriek VPK, Min van Justitie, Nestle, Smit's Uien,Ibb Kondor, Keukenhof, Prodimex, Schiphol, De Combi, RIS Rubber, GL Plastics, Combi Ster Delft, Corades, Heycop Systems,Station Weesp, Van Raam, Achmea, Cargo Floor.

Voor al onze ruim 1500 referenties klik hier ! 

parkeergarage/smitvloeren parkeergarage/smitvloeren.nl parkeergarage/smitvloeren.nl parkeergarage vloer