Vloer winkels

Offerte aanvraag

0314 - 34 56 27  

 

Vragen of opmerkingen:

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld
corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

 Verplicht veld*

 

Onze winkelvloeren zijn door onze jarenlange ervaring en samenwerking met winkeliers continu verbeterd en aangepast op het gebruik in winkels. Zo zijn onze winkelvloeren in hoge mate bestendig tegen intensief gebruik van loopbelasting en bijvoorbeeld winkelwagens. Onze winkelvloeren zijn hoger gepigmenteerd dan normaal waardoor de kleur zal spreken en een beleving in uw winkel zijn.

Het aanbrengen van uw winkelvloer

Na inspectie van uw ondervloer word de vloer vet en stof vrij gemaakt.
Vervolgens impregneren wij de vloer. Indien nodig zullen wij bij grote oneffenheden uw ondervloer egaliseren waarna wij de volgende dag uw nieuwe winkelvloer gaan aanbrengen.

De gemiddelde laagdikte van uw nieuwe winkelvloer bedraagt 2 tot 3 millimeter. 

Het onderhoud van uw winkelvloer

Uw nieuwe vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Onze vloeren zijn ontwikkeld om vuil en de hechting van vuil te minimaliseren. Daarnaast eenvoudig te repareren bij beschadiging.  

De prijs van uw winkelvloer

De prijzen zijn afhankelijk van de ondervloer, mechanische voorbereiding en keuze van uw vloersysteem, maar ook de reisafstand en het aantal verschillende ruimtes. Vraag voor een exacte prijs altijd een offerte aan en bespreek met een vloerspecialist uw wensen.

De garantie van uw winkelvloer.

Wij geven op onze kunststof winkelvloeren een garantie van 5 jaar, conform onze verkoop, levering en uitvoeringsvoorwaarden. De garantie op uw winkelvloer kan verlengd worden tot 10 jaar.

Kijk hier voor al onze ruim 1500 referentie!

winkelvloer/smitvloeren  winkelvloer/smitvloeren  winkelvloer/smitvloeren  winkelvloer/smitvloeren